HTML

2011.02.14. 08:38 hicsilla

2011. február 13. vasárnap

Új hét kezdődött, a harmadik, amióta itt vagyunk. Egy hét múlva ilyenkor már Jutkáék is itt lesznek.

Nem volt valami jó az idő, hideg volt és fújt a szél, ezért csak három kisebb sétát tettünk napközben. Szegény Marcipán a legnagyobb zajban volt kénytelen a délutáni alvását letudni: a Dizengoff utcába mentünk. Mire visszaértem vele a csendes hajós parkba, fel is ébredt. Játszott egy kicsit a hajóban, gyakorolja új tudományát, a lépcsőre mászást. Géza mutatta meg neki néhány nappal ezelőtt, hogy kell mászás közben kapaszkodni. Azóta minden lépcsőre fel akar menni.

Este is csak egy kis kört mentünk a szél miatt. Hiányzik egy sapka. Valószínűleg homloküreg gyulladásom van, mert nagyon fáj a szemem és a homlokom, ha lehajolok. A kapucnit hiába húzom fel, a homlokomat nem védi. Ha holnapra nem múlik el, veszek egy sapkát. Szerencsére itt nem ciki, a helyiek nagyon fázósak. A csajokon még nagykabát és térdig érő csizma van.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása